groet af aan de zomer
Heel de zomer pokémon gevangen en je weet nu niet meer wat er mee gedaan? Geen probleem, we smijten ze op het rooster! Pokéchipolata's, pokéribbetjes, pokébrochettes en pokébouten! Op zaterdag 17 september nodigen we u graag uit voor onze jaarlijkse eenheids-BBQ.
 
Inschrijven voor 05/09

Inschrijven via de site kan t.e.m. maandag 05-09-2016. Gelieve de inschrijvings- en betaaldeadline te respecteren. Wanneer de inschrijving niet bevestigd wordt door een betaling, zal deze geschrapt worden. Vragen? Neem contact op via .
 


Waar?
De doordringende BBQ geurwolk zal te vinden zijn in onze lokalen aan de Sint-Jansdreef te Sint-Andries.

Het menu
Wij voorzien voor iedereen (volwassenen en kinderen tot 11 jaar) een chipolata, kippenbout en een stuk varkensrib. Voor de volwassenen komt daar nog een brochette bovenop. Voor wie dit wenst – volwassene of kind - voorzien wij een vegetarisch alternatief bestaande uit diverse vegetarische burgers. Verder zal er een mooi buffet met diverse soorten groenten, rauwkost, stokbrood, koude sauzen, een warme barbecuesaus, rijst en een warme aardappel op u wachten. Het menu wordt afgesloten met een kop koffie of thee. Voor de maaltijd betalen kinderen €10 en volwassenen €16.

Programma
  • 18u00 - Aperitief (niet inbegrepen in de prijs)
  • 19u30 - “Aan tafel!”
  • 01u00 - Einde van de BBQ
groet-af-aan-de-zomer