waan je in marokko...
Dampende tajines, zuiderse muziek, warme tinten, heerlijke muntthee, .... Op zaterdag 29 april bent u welkom in onze Marokkaanse totaalbeleving!
 
inschrijven voor 17/04
Inschrijven via de site kan t.e.m. maandag 17 april 2017. Gelieve de inschrijvings- en betaaldeadline te respecteren. Wanneer de inschrijving niet bevestigd wordt door een betaling, zal deze geschrapt worden. Vragen? Neem contact op via


De inschrijvingen zijn momenteel gesloten.
waar?

Onze lokalen aan de Sint-Jansdreef te Sint-Andries toveren we om tot een sprookjesachtig Marokkaans eethuis dat open staat voor iedereen!

het menu

Wij bieden u een overheerlijke verse tajine met couscous en merguez (voor kinderen worden chipolata’s voorzien). Daarenboven voorzien wij een overvloed aan aperitiefhapjes en bijgerechten. Voor wie dit wenst – volwassene of kind - voorzien wij eveneens een vegetarisch tajine. De maaltijd wordt afgesloten met een kop koffie of verse muntthee. Voor de maaltijd betalen kinderen €9 en volwassenen €15.

Net zoals vorig jaar is het mogelijk om doorlopend tussen 18u30 en 21u00 aan te schuiven aan de tajine. Voor wie dit wenst zal het in het bever-, welpen- en V/G-lokaal, alsook in onze berbertent, mogelijk zijn om plaats te nemen in een overvloed van kussens in plaats van aan de klassieke tafels. Dit om de ervaring compleet te maken.

programma
  • 18u00 Aperitief (niet inbegrepen in de prijs)
  • 18u30 – 21u “Aan tafel!”: doorlopend
  • 01u00 Einde van de Marokkaanse Avond
 
waan-je-in-marokko