Hoppakee!
Eerste evenement!

Met de opstart van het nieuwe scoutsjaar komen ook heel wat versoepelingen naar boven. Zo mogen we na veel uitstel en lang wachten terug een evenement organiseren. Traditiegewijs is het eerste evenement van het jaar een bbq waar jong en oud kunnen genieten van de grill, de sfeer en elkaar! Zet alvast 18 september in je agenda!
Deze avond gaat door aan onze lokalen in de Sint-Jansdreef. Iedereen is welkom, maar let op want de plaatsen zijn beperkt! 

De avond verloopt als volgt:
- 17u00: Opening bar (na afloop van de activiteiten)
- 17u30: Infomoment per tak (info via mail)
- 19u00: “Aan tafel!”
- 01u00: Einde van de BBQ

Wat schaft de pot?

We hebben voor ieder wat wils, je hoeft enkel maar jouw formule uit te kiezen! Alle opties gaan samen met een groentenbuffet, pastasalades, brood en koffie/thee.

small vlees (€7): 1 worst met appelmoes + ijsje
medium vlees (€10): 1 worst + 1 kippenbout + ijsje
large vlees (€17): 1 worst + 1 kippenbout + ribbetjes

medium vegetarisch (€10): 2 groentenbrochettes + ijsje
large vegetarisch (€17): 3 groetenbrochettes

Inschrijven kan tot en met zondag 12 september.

COVID safe event
 Aangezien we boven de limiet van 200 personen zitten, hebben we beslist om te werken het met Covid safe ticket.  Dit laat ons toe om tijdens het evenement de mondmaskers af te houden en zo hoeven we de 1,5 m social distance niet te respecteren.
 
Dit betekent wel dat iedereen (vanaf 12 jaar!) zal gecontroleerd worden aan de ingang.  Na controle krijg je een polsbandje en mag je vrij bewegen op het evenement.

Je wordt toegelaten bij vertoon van:
• Een volledig vaccinatiebewijs dat ouder is dan 2 weken
• PCR test die max. 24 uur oud is

Gelieve bij ingang de QR code voor te leggen in de CovidSafe app.  Indien je die app niet hebt, kan je dit ook afdrukken.

Indien je geen volledig vaccinatiebewijs of PCR test hebt, dan bieden we in uitzonderlijk geval een gratis sneltest aan de ingang.  Indien een negatief resultaat, na 15 minuten wachten, dan ben je met veel plezier welkom. 
Inschrijven!
Inschrijven