B(urger)BQ!
Geen traditionele BBQ dit jaar, wel eentje tussen 2 broodjes!
 
New style

De losse vibe van de Menafair willen we doortrekken naar de BBQ, we kregen hier heel veel leuke reacties op.


We blijven in de street food festivalsfeer en bieden jullie een assortiment van verschillende scouts-getinte hamburgers aan. Uiteraard dachten we ook aan de vele vegetariërs en pasten we het menu aan de kindjes aan.

Geniet mee op 17 september vanaf 18 uur op en rond het middenplein van de Menapiërs.


Aanbod

We zijn fier om jullie volgende cool menu te presenteren:


Nacho’s: een kinderportie is zonder saus, want geen saus = geen vlekken. Voor de volwassen voorzien we een portie (2 personen) met 3 dips: salsa, guacamole en kaassaus. 

Kids burger: eenvoudig en lekker. Een rundsburger (70 gr) met kindvriendelijke toppings naar keuze. 

Marokkaanse burger: als je deze burger proeft, word je terug gekatapulteerd naar de Marokkaanse avond.  Een lamsburger (110 gr) vol smaak met zuiderse toppings en een yoghurtdressing.

Menaburger: een entrecoteburger (110 gr) met een Menapiërs-salsa van rode paprika en ui, afgewerkt met een vleugje balsamico.

Chimay burger: Maten. Makkers. Menapauze.  Ons geliefde bier speelt hier de hoofdrol: een rundsburger (110 gr) met Chimaykaas en spek, afgewerkt met een uiensausje doordrenkt met onze blauwe Chimay en Luikse stroop.

Voor elk van deze burgers is er uiteraard een vegetarische variant.  We maken het feest compleet met een ijsje voor de kinderen (en de grote kinderen). 
Bestellen

We hebben het jullie makkelijk gemaakt en reeds enkele menu's samengesteld. Alles kan nog extra bijbesteld worden door een deelnemer toe te voegen.

Bestellen kan tot maandag 12 september.

BurgerBQ