eenheidsdag 2022
 
inschrijven maar!
het concept

Ieder jaar gaan we met de hele eenheid op eenheidsdag! Het ene jaar toveren we ons vertrouwde Brugge om tot een aangename plek, het andere jaar gaan we naar een pretpark. Vorig jaar sloten we ons jaar af aan de Sint-Pietersplas, dit jaar gaan we op 21 mei naar Walibi!


Dankzij het verkooptalent van al onze leden werd onze koekenverkoop een groot succes. Hierdoor kunnen we de prijs van eenheidsdag laten zakken voor al onze leden naar 15 euro (incl. vervoer en Walibi). Op voorhand inschrijven is noodzakelijk en kan tot en met 29 april. Helaas moeten wij ons strikt aan deze deadline houden om een reservering tot stand te kunnen brengen.

We begrijpen dat een totaalprijs van 15 euro niet voor iedereen even vanzelfsprekend is, toch willen we zoveel mogelijk kinderen mee op eenheidsdag. Wie beroep wil doen op onze financiële ondersteuning kan zich wenden tot .

praktisch

Op zaterdag 21 mei vertoeven we ons een hele dag in de magie van Walibi! We spreken af aan het stationsplein (voorkant) in Brugge.
 

  • Bevers, Felan, Roukan en Wolven; spreken om 7u10 af aan station en zijn tegen 19u terug!

  • JVG's, VG's, Pioniers, Seniors en Stam; spreken om 7u30 af aan het station en zijn tegen 20u15 terug!


Zelf voorzie je een lunchpakket, een vieruutje, een gevulde drinkfles, jouw correct uniform en evenuteel een centje om ter plaatse iets te kopen.