onze spelregels
 
Algemeen

We proberen ons best de doen om te winnen van Covid-19, daarom verduidelijken we graag even onze strategie. We spelen zoveel mogelijk buiten, dat maakt ons een echt scout alsook geeft het een betere bescherming. Wanneer we ons uitzonderlijk binnen begeven, dan gaan we voor maximale ventilatie. Daarnaast wassen we vaak onze handen en kruipen we niet onnodig dicht bij elkaar. 

Ben je ziek of voel je jezelf niet 100%? Heb je een hoogrisicocontact gehad? Blijf dan thuis of laat je testen!
 

Activiteiten alle takken

Al onze takken ondervinden geen invloed qua bubbelgrootte (max. 50 personen). We proberen uiteraard wel de verschillende bubbels uit elkaar te houden. Voor iedereen geldt een mondmaskerplicht wanneer ze zich eventueel naar binnen zouden begeven. Daarnaast zijn overnachtingen momenteel niet toegelaten.

Vergeet dus zeker geen mondmasker (en een reserve)!

Afzetten

Bij de aankomst aan ons scoutsterrein vragen wij aan de ouders om ten allen tijde een mondmasker te dragen. Aangezien we met veel takken werken, willen we hier liever geen doorloop.
 

  • Bevers komen toe via de grote poort in de Sint-Jansdreef.
  • Welpen en wolven komen toe via het speelplein.
  • Jvg's spreken af in de Mortier.
  • Vg's spreken af aan de zandbak van het speelplein.
  • Pioniers spreken af voor hun lokaal.
 
Ophalen

Voor het ophalen vragen we opnieuw aan de ouders om ten allen tijde een mondmasker te dragen. Alle takken eindigen hun activiteit op de plaats die is weergegeven op het plannetje. 

Onze ouderbar (De Menapauze) is voorlopig nog open van 17u00 tot 19u00. Zoals de horeca wordt opgelegd vragen wij ook om uw CST mee te brengen en enkel uw masker af te doen wanneer u zit aan een tafel.
 

wat blijft hetzelfde
  • Kom enkel naar de scouts als niemand van jouw thuisbubbel ziek is. In geval van een hoog risico contact blijf je ook thuis of laat je jezelf testen.
  • Neem een regenjas en een extra trui mee!
  • Zorg voor je eigen persoonlijke hygiëne.