koekenverkoop
 
800 gram koekjes voor €7,00 en dit verkocht voor/door de leukste menapierkindjes!
 
"Hallo wij zijn van de scouts en wij verkopen koekjes!"

Ieder (normaal) jaar trekken we met al onze krachten, schattige kindjes en vlotte babbelaars, de straten op. Dit jaar zijn we gebonden aan een nieuwe set van regels, waardoor geen enkele wafel de weg van het wafelijzer tot je voordeur kan maken.

In de plaats van onze geliefde zelfgebakken wafeltjes verkopen we dit jaar een klein assortiment aan koekjes om zo wat centjes binnen te halen. Met deze financiële actie kunnen we de prijs van onze eenheidsdag wat drukken voor iedereen. Of we dit jaar lekker in Brugge blijven, naar een pretpark gaan of gehinderd zullen worden door covid-19 weten we nog niet. Maar we maken er sowieso iets onvergetelijks van om het gemis van onze eenheidsdag van vorig jaar te compenseren!


Dit jaar enkel digitaal bestellen!

Om alles volgens de huidige maatregelen te laten verlopen gaan we digitaal! Bestellen kan tussen 20 februari en 7 maart via onze webshop. We gaan dus niet meer van deur tot deur. Spreek dus zeker je eigen kringen aan om van deze verkoop een geweldig succes te maken. We vertrouwen op de creativiteit van iedere Menapiër!
 

Afhalen kan samen met de kindjes!

Het afhalen van de bestelling zal per tak verlopen. Bij het afhalen van uw kindjes zal de leiding de bestelling meegegeven. Ook als de kinderen kiezen voor een andere hobby of je hebt geen kinderen meer in de scouts, zeker welkom! Dit zal gebeuren op zaterdag 20 maart (en eventueel 27 maart) tussen 14u00 en 17u15. De logistieke organisatie wordt later nog meegedeeld.

 
assortiment

We verkopen carré confituur en frangipane gebakken door een professionele bakker. Deze worden verpakt in dozen van 800 gram. Indien je meerde soorten of aantallen wil, moet je 'nog een deelnemer' gebruiken in het formulier.