de diy-box
Omdat we ons kunnen voorstellen dat jullie echt uitkeken naar ons jaarlijks Marokkaans festijn, bedachten we een leuke oplossing! De Do-It-Yourself (DIY) Marokkaanse box. Hierin vinden jullie alle ingrediënten om zelf onze Marokkaanse maaltijd thuis te bereiden.
Je hoeft enkel nog aan te vullen met je zelfgekozen vlees of er een vegetarische maaltijd van te maken met bijvoorbeeld kikkererwten.

In de box zitten ingrediënten (groenten, specerijen, verse kruiden) voor een gezin van 5 personen. Je kan ook kiezen voor de luxe-box waarin je een fles wijn vindt. Deze wijn werd speciaal uitgekozen door onze wijnboer Annicaert.

Uiteraard voorzien we ook een recept om dit alles klaar te maken en verrassen we je ook nog met wat extraatjes!
de-diy-box
Bestellen maar!
afhalen of leveren
Je kan de DIY-box bestellen tot zondag 3 mei. Wij maken alles achter de schermen gereed en zorgen dat alle boxen klaar zijn op zaterdag 9 mei.

We zorgen voor een Corona-veilige manier van ophalen in de lokalen (tussen 13u en 18u) via een eenrichtingsparcours en social-distancing signalisatie!
- of -
Je kan je box ook aan huis laten leveren.  Door de combinatie van het woon-werk verkeer van enkele comitéleden kunnen we leveren in regio Brugge, Zedelgem, Jabbeke, Loppem, Damme, Beernem, Oostende en Gent.

Afspreken met buren of vrienden om elkaars box op te halen is uiteraard aangewezen!

Bestellen-maar