MenaFair
 
een assortiment aan gezelligheid
Op zaterdag 30 april verwelkomen we graag alle Menapiërs voor een avond vol sfeer! We bieden al onze kleinsten een avond beladen met animatie. Zo voorzien we grime, een kinderfuif, spelletjes, een fotovoorstelling uit ons archief en als kers op de taart een show waar de jongste takken een sketch zullen uitvoeren! De ouders kunnen genieten van verschillende foodstands en een doorlopende bar!

de kinderformule

Alle kinderactiviteiten zijn te bewonderen voor slechts 5 euro per kind! Zo kunnen ze ongeremd rondlopen, een avond vol plezier gegarandeerd. Bij het inschrijven van een kindje, mogen de ouders gratis mee! Om voldoende food en een gevulde bar te voorzien, vragen we je ook als volwassene in te schrijven (gratis).

Wie graag komt zonder deel te nemen aan de activiteiten is natuurlijk meer dan welkom!


de volwassenformule

Desondanks de avond in teken staat van de kinderen, voorzien we ook voor de volwassenen een leuke avond. Zij kunnen bijpraten in de bar terwijl ze kiezen uit hun volgende hapje. Tegen 19u00 starten de sketches, een magisch moment voor wie zich de mosselsouper of het kippenfestijn nog kan herinneren.

Voor eten en drank hoef je op voorhand niks te bestellen. We vragen enkel om je in te schrijven als 'Volwassene (gratis)', zo kunnen we voldoende voorzien!
 

Programma

Wie wil kan genieten van een volledig dagprogramma:

14u00 - Start van de scoutsactiviteit (oefenen van de sketches).
17u15 - Einde van de scoutsactiviteit + openen van de bar.
17u30 - Start van de MenaFair (kinderactiviteiten).
18u00 - Foodtrucks.
19u00 - Sketches en vrij podium.
20u00 - Kinderfuif.
00u00 - Einde van de avond.