Valentijnsontbijt
 
Wat kan je verwachten?
een tas vol verrassingen
Samen met enkele vrijwilligers en sponsors gingen we op zoek naar een gevarieerd en smakelijk aanbod. We kunnen al verklappen dat Jusré, bakkerij Cloet, bakkerij Detavernier, Bakkerij Paulus, Jam Jam Konfituur, Upfresh en Annicaert de Menapiërs goed gezind zijn. De buikjes zullen zeker gevuld zijn en zoals jullie ons kennen, zal er hier en daar ook een leuke verrassing te vinden zijn in de ontbijt-tas.

lokale producten
Om de tas te vullen gingen we zo veel mogelijk op zoek naar lokale handelaars en leveranciers. Zo proberen we ook ons steentje bij te dragen aan de korte keten. We hopen dat jullie hierdoor ook de smaak te pakken krijgen om bij hen aan te kloppen als je nog eens zin hebt in één van de lekkere producten uit onze ontbijt-tassen. Check zeker de flyer waarop je de sponsors kan terugvinden.
voor koppels en gezinnen
Je kan ervoor kiezen om jullie spruiten ergens te laten logeren en er een romantisch momentje van te maken, maar je kan er evengoed een familiemoment van maken. We voorzien namelijk 2 soorten ontbijten: eentje voor een volwassen koppel en één voor 2 kinderen (tot 10 jaar). En wees gerust … ook met een gezin van 5 zal je voldoende hebben om alle buiken te vullen.

Vertel meer!
wat zijn de mogelijkheden?
Een ontbijttas voor 2 volwassenen (basis)
Voor de prijs van € 39,00 krijg je deze tas. Hij is gevuld met zoete broodjes, hartig brood en allerlei soorten beleg. Ook home-made dingen! Onze vrijwilligers gaan voor jullie aan de slag om unieke, zelfgemaakte lekkernijen aan de tas toe te voegen. Van zelfgemaakte smeersels tot baksels in hartjesvorm. Uiteraard zorgen we ook voor een lekkere vruchtensap.

Een luxe-ontbijttas (met bubbels)
Wil je het net iets sjieker? Dan kan je ook een ontbijttas met bubbels bestellen voor de prijs van € 50. Onze huisleverancier Annicaert zorgt voor een fles La Jara Spumante di Qualità Pinot Grigio Rosé Brut van 37,5 cl. Goed voor zeker elk een glaasje lekkere bubbels bij het ontbijt.

Wil je het liever alcoholvrij?  Dan kan je ook 2 flesjes Buloo kiezen, een Brugs elegant parelend alocholvrij aperitief.

Een ontbijttas voor 2 kinderen (tot 10 jaar)
Voor de prijs van € 15 krijg je deze tas. Aangezien we weten dat kleine kinderen vaak andere goestinkjes hebben dan volwassenen, zorgen we ook voor een leuke kinder-tas. Daarin zit naast broodjes, beleg en verse sap ook nog wat animatie zodat de ouders rustig kunnen genieten van hun ontbijt!

corona-proof afhalen.
Op zondag 13 februari tussen 7u30 en 11u00 kan je jouw tas komen ophalen aan onze lokalen (Sint-Jansdreef 61). Hiervoor vragen we om op het inschrijvingsformulier een tijdslot te kiezen wanneer je er zou omkomen. Wij zorgen ervoor dat alles verloopt volgens de maatregelen die dan van toepassing zijn.