wortelduifjes en baguettebanketten
Barbecueworstjes, kippenbouten, varkensribben en kalkoensteaks van overal te lande maken zich reeds klaar voor hun jaarlijkse galagrill-avond. Gekleed in heerlijke sla-dressings en korstkostuums treden zij aan voor de genodigde saussjeiks, broodbroeders en tomaatmaten. Op zaterdag 16 september kunt u getuige zijn dit prachtige schouwspel. Wees welkom!
 
Waar?
De doordringende BBQ geurwolk zal te vinden zijn in onze lokalen aan de Sint-Jansdreef te Sint-Andries.

Het menu
Wij voorzien voor iedereen (volwassenen en kinderen tot 11 jaar) 1 barbecueworst, 1 kippenbout en 1 stuk varkensrib. Voor de volwassenen komt daar nog een kalkoensteak met pesto en mozzarella bovenop. Voor wie dit wenst – volwassene of kind - voorzien wij eveneens een vegetarisch alternatief bestaande uit diverse vegetarische burgers. Verder zal er een mooi buffet met diverse soorten groenten, rauwkost, stokbrood, koude sauzen, een warme barbecuesaus, rijst en een warme aardappel op u wachten. Het menu wordt afgesloten met een kop koffie of thee. Voor de maaltijd betalen kinderen €10 en volwassenen €16.

Programma
  • 18u00 - Aperitief (niet inbegrepen in de prijs)
  • 19u30 - “Aan tafel!”
  • 01u00 - Einde van de BBQ
Inschrijven voor 04/09

Inschrijven via de site kan t.e.m. maandag 04-09-2017. Gelieve de inschrijvings- en betaaldeadline te respecteren. Doordat er elk jaar meer en meer mensen op onze BBQ afkomen, benaderen we elk jaar onze maximale capaciteit. We vragen dan ook met aandrang om per bezoeker (kind of volwassene) ook effectief één inschrijving te doen. Enkel op die manier kunnen wij garanderen dat er voldoende plaats is voor iedereen. Wanneer de inschrijving niet bevestigd wordt door een betaling, zal deze geschrapt worden.

Vragen? Neem contact op via .
 

wortelduifjes-en-baguettebanketten