BBQ 2018
 
Wat schaft de pot?
Wij voorzien voor minis (bevertjes) n stuk vlees (keuze uit een kippenbout of een BBQ-worst, juniors (welpen en wolven) twee stukken vlees (keuze uit een kippenbout, een BBQ-worst en spareribs) en voor de volwassenen drie stukken vlees (keuze uit een kippenbout, een BBQ-worst, gemarineerde rib en beenham). Voor wie dit wenst volwassene, junior of mini - voorzien wij eveneens een vegetarisch alternatief bestaande uit diverse vegetarische burgers. Verder wordt een mooi buffet met diverse soorten groenten, rauwkost, stokbrood, koude sauzen, een warme saus, pasta en een warme aardappel gepresenteerd. Het menu wordt afgesloten met een kop koffie of thee. Voor de keuzemaaltijden gelden de volgende prijzen:

Mini (1 stuk vlees of 2 vegeburgertjes): 6
Junior (2 stukken vlees of 3 vegeburgertjes): 9
Volwassene (3 stukken vlees of 5 vegeburgertjes): 16
Praktisch
Dit jaar vindt de BBQ plaats op zaterdag 15 september in onze lokalen aan de Sint-Jansdreef. Het programma ziet er als volgt uit:

- 17u00: Opening bar (na afloop van de vergaderingen)
- 19u00: Mini’s starten met aanschuiven voor hun eten
- 19u30: “Aan tafel!”
- 01u00: Einde van de BBQ
Inschrijven maar!
deadline: 9 september!
 
Gelieve de inschrijvings- en betaaldeadline te respecteren, om ons zo de kans te geven alles goed voor te bereiden.

Eenmaal ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met een unieke betaalcode, het totaalbedrag en het rekeningnummer van het Steuncomité. Voor al wie inschrijft voorzien wij een maaltijd. Ben je ingeschreven en kan je toch niet aanwezig zijn? Gelieve ons dan te contacteren voor 9 september, zodat we de inschrijving kunnen annuleren. Heb je nog vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact op met Agouti (Jasper Persoons) via .