De 39'er
Ons huisbier, de 39’er, mag er gerust zijn! Dit amberkleurig saison bier met een alcoholpercentage van 6,5% is de ideale vervanger van diverse aperitieven. Het bier laat zich vlot drinken door de aanwezigheid van  citrustoetsen en de aangename bitterheid, afkomstig van de citrusschillen en de geselecteerde Belgische Saaz-hop. Tijdens het kookproces werden kardemom en koriander aan het bier toegevoegd om zo de pittig-kruidige smaak van onze 39’er te bekomen.

Brouwerij: Van Damme (Brugge)
Inhoud: 75 cl

De Zwarte Zwaan
De Zwarte Zwaan is een zwarte stout met dominante chocolade- en koffietoetsen en een alcoholpercentage van 8%. Deze aroma’s worden gecreëerd door het gebruik van chocolade en black gerstemouten die ook verantwoordelijk zijn voor de zachte bitterheid van het bier. Dit basisaroma wordt versterkt dankzij de Fuggles-hop die zorgt voor een duidelijke hopbitterheid. Daarnaast zorgt de Bourbon vanille uit Madagascar voor een verzachtend en floraal effect.
De naam van het bier is een knipoog naar de saga rond de zwarte zwaan die in 2015 de relatieve rust van de witte zwanen op de Brugse rijtjes kwam verstoren.

Brouwerij: ’t Brugs Bierinstituut (Brugge)
Inhoud: 33 cl

De Lupor
De Lupor is een goudgele tripel met een alcoholpercentage van 6,5%. Dankzij de verschillende hopgiften tijdens het brouwen krijgt Lupor een zachte hoppige neus. Daarenboven is door de selectief gekozen kruiden ook een licht kruidig citrusaroma waar te nemen. De smaak van deze tripel behoudt een subtiel evenwicht tussen zoet, bitter en fruitig. Bij het drinken  valt eerst de zachte bittere smaak op, met vervolgens een fruitige nasmaak en een fijne kruidigheid.
Lupor was het eerste bier van brouwer Dirk Cnockaert. Hij brouwde het speciaal voor de jaarlijkse familie-BBQ, maar al snel bleek dat Lupor meer was dan een éénmalig brouwsel.

Brouwerij: Klondiker (Meulebeke)
Inhoud: 33 cl

De Tronk
Tronk is een vanille sinaasappel Quadrupel en een typisch winterbier met een alcoholpercentage van 10%. De basis van dit bier is de klassieke Quadrupel, zij het misschien iets droger en met enkele extra ingrediënten om het bier een winterse toets te geven. In de loop van het kookproces worden er geen kruiden toegevoegd. Maar tijdens de koude lagering echter, worden vanillestokjes en zeste van sinaasappel toegevoegd aan het bier. Het kenmerkende van de sinaasappelzeste en de zachte vanille geven het bier een mooie complexiteit en een winters karakter en zorgen voor een smaakevolutie in de fles.
De ‘Tronk’ – de geknotte wilg die tekenend is voor het winters landschap rond de brouwerij – is een symbool van veerkracht. De perfecte inspiratie voor een sterk winterbier met karakter.

Brouwerij: Siphon (Damme)
Inhoud: 33 cl

De Papegaei
Papegaei is een blond bier van hoge gisting en met nagisting in de fles, dat niet gefilterd gepasteuriseerd wordt. Het  alcoholpercentage bedraagt 8%. Papegaei wordt bereid met verse hopbellen. De hopbellen werden gedroogd, maar niet verwerkt tot een extract of pellets. Hierdoor behouden ze hun natuurlijke vorm én smaak en dat laat zich duidelijk proeven. De verse hopbellen leiden tot een rijk boeket van hoparoma’s en een zacht bittere smaak.
Het bier heeft zijn naam te danken aan een oud café in Diksmuide.

Brouwerij: Verstraete (Diksmuide)
Inhoud: 33cl