Inschrijven
Begin maart trokken we met zijn allen de straat op met zelfgebakkenwafeltjes, met deze winst kunnen we een topdag in een pretpark aanbieden voor een zeer schappelijke prijs!
 
Om de twee jaar trekken we met de volledige eenheid naar een pretpark om ons scoutsjaar af te sluiten. Dit jaar gaan we naar Bobbejaanland: een pretpark vol leuke attracties met een prachtige mix voor jong en oud.

Op zaterdag 18 mei spreken we af om 9u aan onze lokalen om met de bus te vertrekken. We komen rond 18u terug. Ons exact aankomstuur laten we de dag zelf natuurlijk via de gekende digitale kanalen weten.

Kom in correct uniform en neem zeker een lunchpakket mee. Vergeet ook geen aangepaste kledij (zonnebril, petje en - hopelijk geen - regenjas). Ook een drinkfles kan goed van pas komen!

Wat kost dit grapje allemaal? Slechts 15 €! Door de goede wafelenbak wordt de rest door de eenheid gesponsord.  Inschrijven kan met onderstaande inschrijvingsmodule en dit vòòr 14/05. Betalen gebeurt op de dag zelf, vergeet dus geen cash geld en je lunchpakket!