fostival 75
Iedereen is welkom op deze grote dag
 
Eenheidsdag?

Traditioneel is de laatse vergadering van het jaar onze eenheidsdag. Het ene jaar trekken we naar een pretpark, het andere jaar toveren we onze lokalen en het plein ernaast om tot een groot paradijs voor jong en oud. 
Met de opbrengst van de wafelverkoop vullen we de dag in met coole activiteiten en gekke attracties zoals springkastelen, sumoworstel-pakken, een podium, een ijssalon, schminkstandjes en nog zoveel meer!

Fostival 75

2 Jaar geleden hadden we een fantastische editie van 'Fostival 39'. Dit jaar schakelen we over naar 'Fostival 75', met een knipoog naar het 75 jarige bestaan van onze eenheid in 2018.
De naam is niet de enige hint, want over een volledige dag gaan we met zijn allen - van bevers tot seniors- de uitdaging aan om 75 aardsmoeilijke opdrachten te vervullen. 

Spelregels

De dag gaat door van 10u tot 22u in onz lokalen. De leiding zorgt voor alle Menapiërs tot 17u15, maar iedereen blijft welkom tot 22u. Tussen 17u en 22u zal er een receptie plaatsvinden, aangevuld speeches van speciale gasten en muziek van een geheime dj en band.
Uiteraard verwachten we dat iedereen de volledige dag met volle trots zijn of haar correct uniform draagt. Zo kan iedereen zien we de menapiërs zijn.
Inschrijven is niet nodig, afkomen wel
Voor alle ouders, sympathisanten en buurtbewoners zal er doorlopend een pop-up zomerbar met drank en snacks aanwezig zijn. Kom dus gerust mee met uw spruit en dan maken we er met z'n allen een super gezellige dag van, want onthoud: hoe meer zielen, hoe meer feestvreugde!

Hiep hiep hoera!

 
met dank aan