onze spelregels
 
Activiteiten -12 (Bevers, Felan, Roukan en Wolven)

We werken met bubbels van max. 25 personen exclusief de leiding. Iedere bubbel zal een nest vormen. De leiding draagt ten allen tijde een mondmasker. Kinderen moeten onderling geen afstand houden. We houden enkele dagactiviteiten in open lucht en in de buurt van ons eigen terrein. Overnachtingen en kookvergaderingen zijn niet van toepassing.
 

Activiteiten +12 (Jvg, Vg en Pioniers)

Ook bij hen werken we met bubbels van max. 25 personen exclusief de leiding. Iedere bubbel zal een patrouille vormen. Zowel leiding als leden dragen ten allen tijde een mondmasker. Onderlinge afstand tussen leden alsook leiding is gevraagd. We houden enkele dagactiviteiten in open lucht en in de buurt van ons eigen terrein. Overnachtingen en kookvergaderingen zijn niet van toepassing.
 

Registreren is verplicht!

De belangrijkste spelregel is de beperkte grootte van de bubbels. Om dit alles mogelijk te maken vragen wij aan ouders/leden om zich op voorhand te registreren, op deze manier kan de leiding bubbels maken en de activiteit hierop afstemmen. Registreren is dan ook verplicht!

Dit kan iedere week van zondagavond t.e.m. vrijdag 18h via ons REGISTRATIEFORMULIER.

Na deze registratieperiode deelt onze leiding de tak op in het aantal nodige bubbels. In welke bubbel je zit zal door de leiding ter plaatse worden meegedeeld.

Afzetten

Bij de aankomst aan ons scoutsterrein vragen wij aan de ouders om niet op het speelplein of door onze poorten te komen. Aangezien we met veel bubbels werken, willen we hier liever geen doorloop. De kinderen gaan richting hun tak en worden daar opgedeeld in een nest of patrouille.
 

  • Bevers komen toe via de grote poort in de Sint-Jansdreef.
  • Welpen en wolven komen toe via het speelplein.
  • Jvg's spreken af in de Mortier.
  • Vg's spreken af aan de zandbak van het speelplein.
  • Pioniers spreken af aan het Olifantenplein.
 
Ophalen

Voor het ophalen vragen we opnieuw aan de ouders om rond het scoutsterrein te wachten tot de kinderen naar u komen. Alle takken eindigen hun activiteit op de plaats die is weergegeven op het plannetje. Indien het druk is zullen we de takken geleidelijk aan laten vertrekken.
 

wat blijft hetzelfde
  • Kom enkel naar de scouts als niemand van jouw thuisbubbel ziek is. In geval van een hoog risico contact blijf je ook thuis.
  • Neem een eigen drinkfles, een regenjas en een extra trui mee!
  • Zorg voor je eigen persoonlijke hygiëne.