24 februari in het albertpark
Op 24 februari gaan we samen met alle West-Vlaamse eenheden Brugge onveilig maken. We starten om 10u in het koning albert park en eindigen om 17u00.
 
Het begon allemaal twee jaar geleden toen FOS een grote wedstrijd in het leven riep. Hierbij moesten verschillende kampen tegen elkaar strijden. Iedere provincie werd een kamp. Kamp West trok aan het langste eind en won deze competitie. 
Tijdens het doorlopen van het spel werden niet alleen verschillende opdrachten tot een goed einde gebracht. Er werden ook echte vriendschappen opgebouwd. Om deze banden te onderhouden en nog nieuwe te ontdekken ontstond deze traditie: een gemeenschappelijke activiteit. 
Om een zicht te krijgen op het aantal deelnemers vragen we om jullie in te schrijven. Aan deze dag zal nog een kleine kost verbonden zijn, die we later zullen bekend maken. Deze mag je dan de dag zelf bij de leiding betalen.
Inschrijven tot en met 4 februari.
Waar? Koning Albert Park. Meer specifiek het deel tussen de parking van de lijn en de boeveriepoort, aan de overkant van het grote park dus.
Wanneer? van 10u tot 17u
Wat breng je mee? Lunchpakket, 3 € en correct uniform  
24-februari-in-het-albertpark