koekenverkoop
 
"Hallo wij zijn van de scouts en wij verkopen koekjes!"
Na een jaar afwezigheid trekken we weer met al onze krachten, schattige kindjes en vlotte babbelaars, de straten op om onze koeken te verkopen en zo geld op te halen voor onze eenheidsdag.

Dit jaar verkopen we weer 2 soorten koekjes, carré confituur en frangipane. Met deze financiële actie kunnen we de prijs van onze eenheidsdag wat drukken voor iedereen. Dit jaar gaan we voor eenheidsdag weer naar een pretpark! Naar welk pretpark we gaan blijft nog even een verrassing.

Ook dit jaar kan je weer online bestellen!
Onine bestellen kan tot en met 6 maart via onze webshop. Wij leggen dan u bestelling langs de kant zodat u deze op u gemak kan komen afhalen op zaterdag 12 maart.

Afhalen kan samen met de kindjes!
Zaterdag 12 maart kan je jouw bestelling ophalen tussen 14u00 - 17u15.

Doordat corona nog steeds de ronde doet willen we grote massa's volk op dezelfde plaats zoveel mogelijk vermijden. Als je opgegeven hebt dat je koekendozen mogen meegegeven worden met jouw kind, dan zal de bestelling klaar liggen op het einde van de acitiviteit bij de tak. Wie niemand opgaf om de bestelling mee te geven, kan zijn/haar bestelling zelf afhalen aan de Sint-Jansdreef tussen 14u00 - 17u15.
Bestellen kan nog ter plaatse aan onze lokalen tussen 14u00 en 17u30!