koekenverkoop of wafelverkoop?
 
wafelverkoop
8 zelfgemaakte wafeltjes voor €5,00 en dit verkochte door de leukste menapierkindjes
 
Koekenverkoop: waarom eigenlijk?

Elk jaar in de maand maart trekken 200 menapiërs de straat op om deur aan deur koeken te verkopen. Maar waarom eigenlijk?
De winst die gemaakt wordt op deze koekenverkoop gaat integraal naar onze eenheidsdag. Tijdens de eenheidsdag eind mei gaan we steeds een jaar naar een pretpark en een jaar blijven we in het mooie Brugge voor een leuke dag. 
We kunnen jullie nu al meegeven dat we dit jaar in Brugge blijven.
Na Fostival 2 jaar geleden, willen we opnieuw een leuke dag kunnen aanbieden met ondermeer grote springkastelen, moeilijk maar niet onmogelijke uitdagingen en vooral heel veel plezier!
Dit jaar blazen we zoals jullie wel weten 75 kaarsjes uit en daarom wordt de eenheidsdag dit jaar een groot verjaardagsfeest.
Om de prijs voor deze eenheidsdag voor al onze leden zo laag mogelijk te houden, hebben we dus een koekenverkoop.


Zaterdag 10 maart is echt druk voor mij, maar ik wil graag wafeltjes

Je kan door een sneeuwstorm, parachutesprong of het 99e verjaardagsfeest van je tante Monique niet in de scouts geraken? Jammer! Maar gelukkig hebben wij een oplossing bedacht!
Bestel nu al via dit gemakkelijke formulier de hoeveelheid pakjes die je wil, betaal via overschrijving en laat iemand anders ze ophalen.
Opgepast: overschrijving zijn slechts geldig tot en met woensdag 7 maart 2018. Overschrijvingen na deze datum kunnen wij niet verzekeren dat uw zakje wafels aan de kanten ligt!


 
Hoe gaat het te werk?

Dit jaar gaan we voor een grote uitdaging!
Dé ultieme samenwerking tussen de leiding en alle kindjes.
De leiding legt al het werk neer die ze hebben en focussen zich voor twee dagen maar op een iets: deze wafelverkoop. Er is al een grote testdag gebeurd en vanaf vrijdag 9 maart begint het echte werk. 50 wafelijzers zullen overuren draaien zodat de bevers tot seniors een hele dag hun beste verkoop skills kunnen bovenhalen. Uiteraard gaan de jongsten niet zonder leiding op stap.
Samen gaan we dus voor een leuke dag en hopen we alle wafeltjes de deur uit te krijgen.
In elk zakje zitten 8 wafeltjes en die verkopen we voor slechts 5,00 euro.


Bestellingen zijn afgelopen. Om 17u15 zullen er nog zakjes beschikbaar zijn in de lokalen (als ze nog niet allemaal verkocht zijn).