Levensloop
 
hoe & wat
wie doet mee?
Iedereen die wil mag meedoen! De felan, roukan & wolven zullen alvast ook van de partij zijn tussen 14u - 17u15. Wil je ook je steentje bijdragen? Super! Van jong tot oud, iedereen is er welkom. Ook al ben je even niet in beweging is er ook nog veel randanimatie om van te genieten. 's Avonds ontsteken we er alvast een kampvuurtje voor iedereen. Het wordt gezellig en hartverwarmend!
inschrijven
Stap 1
Om je in te schrijven hoef je je te registreren als deelnemer van ons team op de website van de levensloop. Aan de deelnemers wordt gevraagd om een donatie van minimum €10 te doen. De takken die in groep zullen meedoen aan de levensloop zullen een vrije bijdrage voorzien.

Stap 2
Daarna vul je op de spreadsheet in op welke momenten je wil lopen/wandelen. Staat er al een naam in het tijdsslot? Zet jouw naam er gewoon naast, hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe meer steun voor het goede doel!

Wil je helpen met tenten opzetten, sjorren, afbreken ... of heb je wat brandhout, zet dan je naam ook in het tijdschema onder de rubriek "praktisch".
hoe--wat