Om de volle kwaliteit van onze werking te kunnen garanderen, moeten we op tijd verzekeringen kunnen betalen. Daarom vragen we aan jullie om ook op tijd te betalen.
 
Deadline: 7 oktober!

Vul onderstaand formulier in. Eenmaal u ingeschreven bent, ontvangt u een bevestigingsmail met een unieke betaalcode, het totaalbedrag en het rekeningnummer.

Vragen? Neem contact op via

 


Beslis je om niet meer verder te doen?

Altijd jammer als er iemand wil stoppen met de scouts, maar uiteraard respecteren we de keuze. Kan je ons hiervan op de hoogte brengen? Stuur een mailtje naar

 
Bedrag

Zoals steeds vragen we om voorbeeldig € 50 lidgeld te betalen. Het leeuwendeel van dit inschrijvingsgeld gaat naar verzekeringen (via FOS Open Scouting) en de overschot wordt gebruikt voor de dagelijkse werkingen van de eenheid. Lidgeld betalen doe je via het inschrijvingsformulier aan de linkerkant. Betaal tijdig en ga een zorgeloos jaar tegemoet, leden die geen lidgeld betalen zijn niet verzekerd en zullen van de ledenlijst verwijderd worden zodat er plaats vrijkomt voor de kinderen van onze wachtlijsten. Wees dus op tijd!

Kindjes van de jongste drie takken betalen 15 euro extra. Dit wordt gebruikt om elke activiteit een drankje (fair-trade) en een vier-uurtje te kunnen aanbieden.


Welke tak?

Bevers: geboortejaar 2013 en 2012
Roukan & Felan: geboortejaar 2011, 2010 en 2009
Wolven: geboortejaar 2008 en 2007
Jvg: geboortejaar 2006 en 2005
Vg: geboortejaar 2004 en 2003
Seniors: geboortejaar 2002


Axi-bonnen

Stad Brugge voorziet jeugd-AXI-bonnen die bestemd zijn voor Brugse kinderen tussen 3 en 18 jaar en waarmee er kan mee betaald worden in elke jeugdvereniging.
Wil je deze bon bij ons gebruiken? Geen probleem! Schrijf je gewoon in via ons online inschrijvingssysteem en bij betaling trek je het correcte AXI-bedrag van het totaalbedrag af. Graag een seintje geven via , zodat we hier rekening mee kunnen houden. De bonnen geef je dan de eerstvolgende zaterdag af in een genaamtekende enveloppe aan de eenheidsleiding. 
 

Scouting betaalbaar voor iedereen

Omdat we het als ware scouts belangrijk vinden dat iedereen met ons kan meedoen heeft FOS Open Scouting haar eigen SOM-fonds (Solidariteit Op Maat). Het is een systeem waarmee we inspanningen leveren om maatschappelijk kwetsbare ouders, kinderen en jongeren financieel te
ondersteunen voor lidgeld en kampen.
Vragen of interesse hieromtrent? Mail gerust naar of spreek de eenheidsleiding aan bij de wekelijkse activiteiten.