Om de volle kwaliteit van onze werking te kunnen garanderen, moeten we op tijd verzekeringen kunnen betalen. Daarom vragen we aan jullie om ook op tijd te betalen.
 
Deadline: 6 oktober!

Vul onderstaand formulier in. Eenmaal u ingeschreven bent, ontvangt u een bevestigingsmail met een unieke betaalcode, het totaalbedrag en het rekeningnummer.

Vragen? Neem contact op via
 

Digitale opweg!

Een scout, een gids staat open voor de natuur en is milieubewust. Dit is een van de scoutswetten die wij zo goed als mogelijk proberen na te leven, en in deze geest gaan we dit scoutsjaar de opweg digitaliseren.
In plaats van de opweg te laten drukken en mee te geven na de activiteit zullen we deze rechtstreeks bezorgen in uw mailbox. Zo kunnen we een hoop papier besparen!

Wens je toch nog graag een papieren opweg te ontvangen? Vink dan de optie aan in het inschrijvingsformulier.


Welke tak?

Bevers: geboortejaar 2014 en 2013

Roukan & Felan: geboortejaar 2012, 2011, en 2010
Wolven: geboortejaar 2009 en 2008
Jvg: geboortejaar 2007 en 2006
Vg: geboortejaar 2005 en 2004
Seniors: geboortejaar 2003
 

Axi-bonnen

Stad Brugge voorziet jeugd-AXI-bonnen die bestemd zijn voor Brugse kinderen tussen 3 en 18 jaar en waarmee er kan mee betaald worden in elke jeugdvereniging.

Wil je deze bon bij ons gebruiken? Geen probleem! Schrijf je gewoon in via ons online inschrijvingssysteem en bij betaling trek je het correcte AXI-bedrag van het totaalbedrag af. Graag een seintje geven via , zodat we hier rekening mee kunnen houden. De bonnen geef je dan de eerstvolgende zaterdag af in een genaamtekende enveloppe aan de eenheidsleiding. 

Bedrag
Zoals steeds vragen we om voorbeeldig € 50 lidgeld te betalen. Het leeuwendeel van dit inschrijvingsgeld gaat naar verzekeringen (via FOS Open Scouting) en het overschot wordt gebruikt voor de dagelijkse werkingen van de eenheid. Lidgeld betalen doe je via het inschrijvingsformulier aan de rechterkant. Betaal tijdig en ga een zorgeloos jaar tegemoet, leden die geen lidgeld betalen zijn niet verzekerd en zullen van de ledenlijst verwijderd worden zodat er plaats vrijkomt voor de kinderen van onze wachtlijsten. Wees dus op tijd!

Kindjes van de jongste vier takken betalen 15 euro extra. Dit wordt gebruikt om elke activiteit een drankje (fair-trade) en een vier-uurtje te kunnen aanbieden.

 

Scouting betaalbaar voor iedereen

Omdat we het als ware scouts belangrijk vinden dat iedereen met ons kan meedoen heeft FOS Open Scouting haar eigen SOM-fonds (Solidariteit Op Maat). Het is een systeem waarmee we inspanningen leveren om maatschappelijk kwetsbare ouders, kinderen en jongeren financieel te ondersteunen voor lidgeld en kampen.

Vragen of interesse hieromtrent? Mail gerust naar of spreek de eenheidsleiding aan bij de wekelijkse activiteiten.

  

Beslis je om niet meer verder te doen?

Altijd jammer als er iemand wil stoppen met de scouts, maar uiteraard respecteren we de keuze. Kan je ons hiervan op de hoogte brengen? Stuur een mailtje naar