waan je in marokko...
Dampende tajines, zuiderse muziek, warme tinten, heerlijke muntthee, .... Op zaterdag 28 april bent u welkom in onze Marokkaanse totaalbeleving!
 
inschrijven voor 16/04
Inschrijven via de site kan t.e.m. maandag 16 april 2018. Gelieve de inschrijvings- en betaaldeadline te respecteren. Wanneer de inschrijving niet bevestigd wordt door een betaling, zal deze geschrapt worden. Vragen? Neem contact op via


waar?

Onze lokalen aan de Sint-Jansdreef te Sint-Andries toveren we om tot een sprookjesachtig Marokkaans eethuis dat open staat voor iedereen!

het menu

Wij bieden u een overheerlijke verse tajine met couscous en merguez (voor kinderen worden chipolata’s voorzien). Daarenboven voorzien wij een overvloed aan aperitiefhapjes en bijgerechten. Voor wie dit wenst – volwassene of kind - voorzien wij eveneens een vegetarisch tajine. De maaltijd wordt afgesloten met een kop koffie of verse muntthee. Voor de maaltijd betalen kinderen €9 en volwassenen €15.

Net zoals vorig jaar is het mogelijk om doorlopend tussen 18u30 en 21u00 aan te schuiven aan het tajinebuffet. Voor wie dit wenst zal het in het bever-, welpen- en V/G-lokaal, alsook in onze berbertent, mogelijk zijn om plaats te nemen in een overvloed van kussens in plaats van aan de klassieke tafels. Dit om de ervaring compleet te maken.

programma
  • 18u00 Aperitief (niet inbegrepen in de prijs)
  • 18u30 – 21u “Aan tafel!”: doorlopend
  • 01u00 Einde van de Marokkaanse Avond
 
waan-je-in-marokko