Beleef de Marokkaanse avond bij je thuis 2.0
 
de diy-box
Dampende muntthee, felle kleurtjes en lachende mensen zijn vanzelfsprekend op ons jaarlijks Marokkaans festijn! Net zoals vorig jaar komen we op de proppen met onze Do-It-Yourself (DIY) Marokkaanse box. Hierin vind je alle ingrediënten om zelf een Marokkaanse maaltijd thuis te bereiden. Deze kan je zelf nog aanvullen met een vleesje of maak er een vegetarische variant van met bijvoorbeeld kikkererwten.

In de box zitten alle ingrediënten (groenten, specerijen, verse kruiden) voor een gezin van 5 personen. Je kan ook kiezen voor onze luxe-box waarin je een fles wijn vindt. Deze wijn werd speciaal uitgekozen door onze wijnboer Annicaert.

De box wordt voorzien met een recept om dit alles klaar te maken en we verrassen je graag nog met wat nieuwe extraatjes! 
de-diy-box
Bestellen maar!
afhalen
Jouw DIY-box bestellen kan tot maandag 19 april. Daarna selecteren wij zorgvuldig alle producten zodat de box kan afgehaald worden op zaterdag 24 april.

We zorgen voor een veilige manier van ophalen aan de lokalen (tussen 10u en 18u) via een eenrichtingsparcours en social-distancing! Afspreken met buren of vrienden om elkaars box op te halen is uiteraard aangewezen, zo verminderen we het verkeer!

Bestellen-maar