Wafelverkoop
 
Verse artisanale wafeltjes
8 zelfgemaakte wafeltjes voor €5,00.
 
Wafelverkoop: waarom eigenlijk?

Elk jaar in de maand maart trekken meer dan 200 menapiërs de straat op om deur aan deur wafeltjes te verkopen. Maar waarom doen we dit eigenlijk?

De winst die gemaakt wordt op deze koekenverkoop gaat integraal naar onze eenheidsdag. Tijdens de eenheidsdag eind mei gaan we afwisselend naar een pretpark of bouwen we ons eigen domein om tot een heuse speelruimte. 
Na het bezoek aan Bobbejaanland vorig jaar, stampen we dit jaar terug zelf al dat leuks uit de grond!
Hoe het eruit zal zien houden we voorlopig nog eventjes geheim, maar we kunnen wel al garanderen dat het een fantastische dag zal worden!
Om de prijs voor deze eenheidsdag voor al onze leden zo laag mogelijk te houden, houden we dus een wafelverkoop.

Zaterdag 7 maart is echt druk voor mij, maar ik wil graag wafeltjes...

Je kan door een fotoshoot, parachutesprong of het 99e verjaardagsfeest van je tante Monique niet in de scouts geraken? Jammer! Maar gelukkig hebben wij een oplossing bedacht!
Bestel nu al via dit gemakkelijke formulier de hoeveelheid pakjes die je wil, betaal via overschrijving en laat iemand anders ze voor je ophalen.
Opgepast: overschrijving zijn slechts geldig tot en met woensdag 4 maart 2020. Bij overschrijvingen na deze datum kunnen wij niet verzekeren dat de hoeveelheid bestelde wafels veilig aan de kant ligt!
 

De verkoopuren

Tussen 14u-17u15 kunt u in ons lokaal terecht om uw bestelling af te halen of ter plekke wafeltjes te verkopen. We verkopen ook deur aan deur: de oudste takken (wolven, JVG's, VG's, seniors) verkopen tussen 10u-17u15 . Voor onze kleine Menapiërs (bevers, felan, roukan) gelden de normale uren van 14u-17u15.

Hoe gaat het te werk?

Dit jaar gaan we opnieuw voor een leuke maar intensieve aanpak. 
De leiding legt al het werk/studies neer en focust zich voor twee dagen maar op een iets: onze wafelverkoop! Van vrijdagavond tot zaterdagmorgen worden er in verschillende shifts non-stop wafels gebakken. Als we scouting beu zijn, kunnen we dus met een gerust hart een fameuze koekjesfabriek oprichten! 
Op zaterdag trekken alle kleine en grote menapiers de straat op om deze wafeltjes te verkopen. Uiteraard trekken de jongsten er niet op uit zonder hun leiding.
In elk zakje zitten 8 wafeltjes en die verkopen we voor slechts €5,00.
 

Bestel hier uw wafeltjes
 
De mena-wafelfabriek
Eens piepen in onze wafelfabriek?
Zo ging het er vorig jaar aan toe....