Werken omgeving lokaal
 
Planning
In de week van 19 oktober start de aannemer met het vernieuwen van de riolering in de Sint-Jansdreef (kruispunt Peter Benoitlaan niet inbegrepen en kruispunt met de lange vesting wél inbegrepen). De opbraak gebeurt in fasen en de aannemer start aan de kant van de Peter Benoitlaan, dat is onze kant van de straat.
Na het vernieuwen van de riolering volgt de heraanleg van de straat. Behoudens onvoorziene omstandigheden moet de straat tegen midden januari 2016 klaar zijn.

Verkeersverloop

De Sint-Jansdreef is volledig voor het verkeer onderbroken vanaf de dag dat de opbraak start en er geldt ook parkeerverbod. Fietsers, met de fiets aan de hand, en voetgangers behouden doorgang. Naargelang de vordering van de werkzaamheden, wordt plaatselijk verkeer tot de werfzone toegelaten.


Gevolgen voor ons

De kinderen afzetten aan de hoofdingang zal dus even niet meer mogelijk zijn. Het makkelijkste is om de komende maanden de auto te parkeren in de pas afgewerkte Peter Benoitlaan en zo het grote buitenplein over te steken naar ons lokaal.