Zomerkamp '15
 
We zijn op kamp!
Heen- en terugreis
Ook dit jaar gaan we weer met comfortabele bussen naar de natuur. Om deze niet te missen sta je best op volgende momenten aan het lokaal.

  • Vertrek - We verzamelen op maandag 3 augustus om 9u00 aan het lokaal
  • Terugkomst - We komen terug toe op donderdag 13 augstus rond 18u00 aan het lokaal. Hou deze site of facebook in de gaten voor eventuele updates / wijzigingen.

Zoals gewoonlijk gaan de Bevers mee naar huis met hun ouders op bezoekdag.


Kampadres
Rue des Croisettes, 6810 Chiny


Kaartje sturen?
Voor iedereen is het best leuk om op kamp een kaartje of een briefje te krijgen. Als u van plan bent om te schrijven naar het kamp, doet u dit best tijdig, anders lopen de Bevers de kans hun post te missen.

Hieronder vindt u het postadres. Denk eraan duidelijk Menapiërs, de tak en de naam van de geadresseerde te vermelden om zo misverstanden te voorkomen.

39e FOS De Menapiërs
tav. tak + naam
Goffinet Maurice
Route de Bertrix 1
6810 Moyen
Telefonische bereikbaarheid
Enkel bij zeer dringende gevallen zijn wij telefonisch te bereiken op kamp via:
  • Kiang (Bavo De Brul): 0486 94 81 38
  • Springbok (Jan Verbeure): 0477 50 14 99

Gelieve de leiding of kookploeg niet op te bellen of te smsen om te vragen hoe het met uw pupil gaat. Het is voor de leiding erg belastend moest iedereen dit doen. Mocht er zich iets ernstigs voordoen, dan zullen wij tijdig contact opnemen met u.


Voor- en nakamp
Wie op voorkamp en/of nakamp een handje wil komen toesteken is van harte welkom! Naast heel wat werk bieden wij iedereen ook heel wat plezier, een serieuze brok kampsfeer en veel vriendschap!

De eerste voorkampers vertrekken op vrijdag 31 juli, maar later komen is zeker geen probleem! Het nakamp duurt van donderdag 13 augsustus tot en met zaterdag 15 augustus.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Kiang of Springbok via . Op voorkamp betaal je 5 euro per dag, het nakamp is gratis!


Seniors
Onze seniors en seniormoderators vertrekken in juli en gaan een beetje verder op avontuur. Zij trekken namelijk voor een elftal dagen naar Polen en Praag. Meer info hierover kan je bij de seniormoderators krijgen.
Kampinfo
Bezoekdag
Traditiegetrouw zetten we op zaterdag de deuren open en verwelkomen graag ouders, familie en vrienden die een dagje mee de kampsfeer willen opsnuiven.
 
Een dagje Ardennen! Iedereen is welkom vanaf 11u en we nemen graag collectief afscheid om 17u30.

Na een levensechte vlaggengroet serveren onze kookploeghelden zoals steeds een topgerechtje om van te smullen! Na het dessert wordt iedereen uitgenodigd om samen met de bevers en de beverleiding het zesdaags beverkamp in schoonheid af te sluiten. Vergeet niet om online in te schrijven voor de bezoekdag!

Volwassene 10 euro, kind 7 euro.
Gelieve je ook voor de bezoekdag online in te schrijven, vanaf 17 mei zal dit mogelijk zijn. Bedankt!


Nuttige tips
  • We voorzien niet alles. Zorg voor je eigen bestek, soepkommen, borden, handdoek, stoelen en tafel.
  • Altijd leuk: maak er een weekendje Ardennen van. Boek iets in de buurt om zo de jetlag te vermijden bij het toekomen op het kampterrein 's ochtends.